Om PJK
Massage & Friskvård

PJK Massage & Friskvård

PJK Massage & Friskvård är ett företag som specialiserat sig på svensk friskvårdsmassage. Företagets drivkraft och målsättning är att förbättra människors välmående eftersom ingen ska behöva känna att det är ok att ha ont eller att vara stel i kroppen.

Efter en behandling hos PJK Massage & Friskvård kommer du istället att känna dig mjuk, avslappnad och mer harmonisk. Du får tips på hur du kan genomföra de förändringar som just din kropp behöver. Behandlingen ges med stor känsla, lyhördhet och glädje. Så kom och gör din dag magisk.

Du hittar PJK Massage & Friskvård mitt på Södermalm, endast 20 meter från Södra station och nära T-bana Mariatorget och Medborgarplatsen.

Poul Kéri

Jag som driver verksamheten heter Poul Kéri och jag älskar mitt jobb!

För några år sedan bytte jag yrkesbana och utbildade mig till friskvårdsmassör vid Stockholm Massage Academy. Det är det bästa valet jag har gjort.

Att varje dag få hjälpa människor att må bättre, följa den positiva utvecklingen hos mina stamkunder och se att kontinuerliga besök verkligen gör skillnad. Det gör mina dagar magiska.

Svenska Bangolflandslaget

Poul Kéri är svenska bangolflandslagets personliga massör och har följt landslaget under förberedelser och genomförande av både VM och EM de senaste åren.

Svenska bangolfförbundet: 

”Poul Kéris egenskaper, både som person och massör, var en bidragande faktor till spelarnas fantastiska prestationer under EM i Voitsberg 2022 och VM i Uppsala 2023. Han gjorde spelarna lugna och avslappnade genom sin massage och fick spelarna på mycket bra humör med sitt pedagogiska uppförande.”

  • EM 2022: 2 guld och 2 brons.
  • VM 2023: 3 guld, 2 silver och 2 brons.

Ulf Kristiansson, världsmästare i Uppsala 2023, beskriver samarbetet med Poul så här:

”Jag har tidigare varit skeptisk till massage men oj så fel jag haft. Poul var en stor del av min framgång när jag vann VM 2023.”

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer