Massage

Vi finns på Södermalm i Stockholm

Behandlingar och priser

Välj den behandling som passar just dig bäst

Erbjudanden

Klippkort

Köp ett klippkort med 10 gångers massage och få 10 % rabatt.

Presentkort

PJK Massage & Friskvård erbjuder presentkort att ge bort till nära och kära, eller varför inte till dig själv? Vid köp från 3500 kr och uppåt ges 5 % rabatt.

Hembesök

För dig som har svårt att komma iväg eller bara vill ha lyxen att få massage hemma, så gör PJK Massage & Friskvård även hembesök. Kontakta PJK för prisuppgift och tidsbokning.

Företagsbesök

Vill du att PJK Massage & Friskvård kommer till ditt företag? Vill du minska på sjukskrivningar och få dina anställda att må och prestera bättre?
Kontakta PJK för skräddarsytt upplägg. Pris enligt överenskommelse.

Har du friskvårdsbidrag? Då går det självklart bra att använda det hos PJK Massage & Friskvård. 

5/5

"Wow, vilken bra massage! Det märks tydligt att Poul älskar sitt jobb."
Anna

5/5

"Vilken massagegud! Har jätteproblem med nacke, axlar och drar upp axlarna till öronen och går runt som en spänd robot. Kände direkt när han tryckt på punkter att han var helt rätt. Kan verkligen varmt rekommendera denna helt otroliga massör."
Angelika

5/5

"Hittar knutor och löser upp dem, så man är som ny när man går därifrån."
Sven

Vanliga frågor om behandlingar

Det är väldigt individuellt beroende på vilken typ av problem du har. Några täta besök (4-6 besök första månaden) i början gör stor skillnad jämfört med om du bara kommer när du får problem. 

Du kan få antingen en avslappnande eller en behandlande massage. Vi pratar ihop oss innan massagen så du får den behandlingen du vill ha.​

Ja, självklart kan du få det. Jag pratar ofta med mina kunder om övningar att göra hemma och tips som är bra att tänka på för att få så bra effekt som möjligt av behandlingarna.

Jag rekommenderar att undvika träning samma dag som din behandling. Om du känner behov av det ändå så är det bättre att träna innan behandlingen.

Efter en behandling kommer du känns dig mjuk och avslappnad i kroppen. För bästa resultat är det bra om du kan komma regelbundet, framför allt i början, eftersom kroppen reagerar mer positivt vid täta behandlingar. Ibland kan kroppen reagera med träningsvärk. Det är helt normalt och går över efter ett par dagar.

Under behandlingen masserar jag de muskler som behövs och då masserar jag direkt på kroppen. Resten av kroppen är övertäckt med handdukar eller kläder. Underkläderna behåller du alltid på dig.

Nej, alla åldrar är välkomna.​ Massagen anpassas alltid efter kunden, och jag har bred erfarenhet av alla åldrar.

Om du har en lättare förkylning så är du välkommen. Däremot om du har feber eller en infektion så bör du avstå.

Det går jättebra att bli masserad när du är gravid. Smärta och värk i bland annat höfter, ländrygg och axlar är vanligt i samband med graviditet. En professionell massage är därför ett av de tillfällen en gravid kvinna längtar efter. Rekommendationen är att undvika massage under de första 12 veckorna. Efter det är det inga problem. Hos PJK Massage & Friskvård får du en trygg, avslappnande och skön massage. Har du svårt att ligga på rygg så går det lika bra att ligga på sidan.

Praktiska frågor

Javisst, det går jättebra. Kom ihåg att använda det innan tiden går ut.​

Salongen ligger precis bredvid Södra station. Så du tar antingen pendeltåget dit eller T-banan till Medborgarplatsen eller Mariatorget. Det finns även flertalet bussar som tar dig till PJK Massage & Friskvård.​​

Javisst, du kan köpa både presentkort och klippkort. Se mer under Behandlingar.​​

Du behöver avboka tiden senast 24 timmar innan bokad behandling, i enlighet med Bokadirekts regler.

Du kan betala antingen med kontokort, swish, kontant eller via Bokadirekt.

Tyvärr kan du inte använda frikort här.

Ja, det går bra att använda det.​

massage södermalm, massage stockholm
massage södermalm, massage stockholm
massage södermalm massage stockholm

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer